Villa Havet

01

Hamnafamilien

- Vår drøm

Ingvild (38) og familien trives i Hamna i Tromsø.
Ingvild (38), hennes ektemann og tre barn har bodd flere år i Hamna. Med barna etablert i både Solneset barnehage og skole ønsker de å fortsette å bo i området.

Da familien skulle se etter større bolig, ble det naturlig for dem å se på Villa Blåtimen.

– Vi er blitt en Hamnafamilie og trives veldig godt med å bo her. I det siste har vi hatt et ønske om større plass og har sett på hus i området. Vi har fulgt utbyggeren Solneset en stund, men ikke før nå har det blitt bygget eneboliger av denne størrelsen.

Nærhet til alt gjør hverdagskabalen enkel

Nabolaget har barnehage, barneskole og dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet, og i tillegg er det gode bussforbindelser til Tromsø sentrum.

– Med tre barn er det en kabal som skal gå opp hver morgen, men med både barnehage og skole rett utenfor døra blir logistikken veldig mye lettere. Jeg har i tillegg kort vei til arbeidsplassen min på Universitetet og mannen min kan enkelt ta bussen frem og tilbake til jobb. Dette gjør at vi opplever Hamna som sentralt, selv om det ligger litt utenfor byen.

Foto: Vegard Stien

Trygt og barnevennlig nabolag

Familien ser at nabolaget er i utvikling og opplever at det er mange småbarnsfamilier som flytter til Hamna, noe som er til glede for store og små.

– For oss har det hatt stor betydning at det er mange småbarnsfamilier som har etablert seg her. Det er hele tiden noe som skjer ute, og barna har venner og lekekamerater i gåavstand. Mye uteaktivitet bidrar også til at man i større grad kommer seg ut med barna for å nyte de vakre naturområdene.

Gjennomførte boliger med stor plass

Arkitektene bak Villa Blåtimen har hatt fokus på å bringe naturen inn i boligene.

– Boligen gir oss den ekstra plassen vi ønsker oss. Takhøyden og de store vindusflatene slipper inn mye lys, og gjør at vi opplever boligen som veldig luftig. I tillegg har boligen en utmerket planløsning og god funksjonalitet. Alt dette gjør at boligen er veldig attraktivt for oss.

02

de gode historiene

Møt flere mennesker fra Hamna

Lever ut fridykker­drømmen i Hamna

Havet, utsikten og nærheten til naturen brakte kvaløyværingen Markus Ringjord (22) til Blåtimen i Hamna.

Les mer