Villa Havet

01

Om havet boliger

Ved Havet kan du trives
Spirer og gror ved Havet

Rom for mange

Havet Boliger vil bestå av 3 salgstrinn: trinn 1: Villa Havet, trinn 2: Havdrøm og trinn 3: Havsalt. Første salgstrinn Villa Havet vil bestå av store ene­boliger, to­manns­boliger og 3-roms leiligheter. Her er det variasjon i boligene tilpasset ethvert behov og enhver smak! Vi ønsker å skape rom for mangfold i området, og samtidig møte behovet til forskjellige mennesker i ulike livssituasjoner.

Høy standard og kvalitet er en selvfølge

Boligene vil holde høy, moderne standard og bygges etter TEK-17. Store vindus­flater, delikate bad med store fliser, en-stavs parkett og smarte plan­løsninger er bare noen av kvalitetene Havet Boliger har å tilby. I vakre omgivelser kan du nye en fredelig utsikt over havet mot fjellene på Kvaløya og Ringvassøya. Hvis du er tidlig ute å velge bolig, kan du fritt velge å gjøre endringer, tilvalg, oppgraderinger og farger som vil sette stemning i ditt nye hjem

Store vindusflater og moderne kjøkken med svart innredning
Ungdommer i solnedgang

Etablert turvei langs fjæra og lekeplasser i området

Et trygt nabolag er viktig for oss, og vi har derfor lagt ekstra vekt på å skape åpne grønt­områder i trygge omgivelser. Det er tilrettelagt med leke­plasser i området, og i tillegg er det etablert en ny tursti langs fjæra. Mange vil nok ha glede av både fjæra og stien, og bruke dem til aktiviteter, lek og moro.

om området

Hvor finner du Havet?

Havet Boliger er idyllisk plassert i Hamna nord­vest på Tromsøya. Flyplassen, Jekta storsenter, UNN og UiT er noen av lokalitetene i nær­området. I tillegg finnes både mat­vare­handel og barnehage ikke mange meterne unna, for ikke å glemme den vakre naturen rett ut døra.

Meld din interesse